WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is een landelijk opererend bedrijf die gespecialiseerd in het juist laten vaststellen van de WOZ waarde voor belastingplichtigen. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. Wij hebben een exclusieve samenwerking met meer dan 60 taxateurs en makelaarskantoren verspreid door heel Nederland. Wij geloven namelijk in de kracht van plaatselijke kennis en ervaring.

We tekenen bezwaar, beroep en/ of hoger beroep aan voor belastingplichtigen

De WOZ waarde van uw woning of bedrijfspand is bepalend voor allerlei belastingen en heffingen. Als de gemeente uw waarde te hoog vaststelt betaalt u elk jaar te veel belasting. WOZ-Consultants heeft alle kennis en expertise in huis om succesvol bezwaar, beroep en of hoger beroep te maken. In 90% van de gevallen waarvoor wij bezwaar, beroep of hoger beroep aantekenen wordt de WOZ-waarde verlaagd. 

 

WOZ-Consultants werkt enkel voor belastingplichtigen. Wij verlenen onze diensten niet aan lokale overheden. Hierdoor kunnen wij objectief uw WOZ-waarde op juistheid beoordelen, zonder dat belangenverstrengeling ontstaat.  

Van woningen tot en met incourant vastgoed 

WOZ-Consultants is gespecialiseerd in het juist laten bepalen van de WOZ-waarde voor woningen, courant vastgoed en incourant vastgoed. 

Van taxatie tot rechtbank

Nadat u de gratis WOZ-check heeft aangevraagd nemen wij u graag alle zorg uit handen. Wat betekent dit concreet? Allereerst wordt beoordeel of de WOZ waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog is. Hierbij maken wij gebruik van ons exclusieve netwerk van taxateurs en makelaars door heel Nederland. Als blijkt dat de WOZ waarde te hoog is tekenen wij namens u bezwaar aan bij de gemeente. Bezwaar maken moet binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet. Gedurende de bezwaarprocedure verzorgen wij het contact met de gemeente. U wordt middels e-mailberichten op de hoogte gehouden van de voortgang van uw dossier. Daarnast kunt u inloggen in onze applicatie WOZ4all om de voortgang van uw dossier te bekijken.

Als na ontvangst van de uitspraak op bezwaar blijkt dat de WOZ waarde niet of onvoldoende is verlaagd, beoordelen wij voor u of een beroepsprocedure kansrijk is. Is het ons inziens mogelijk de WOZ waarde in beroep verlaagt te krijgen dan tekenen we beroep aan tegen de uitspraak op bezwaar. 

Na de uitspraak op beroep van de rechtbank bestaat de mogelijkheid om in hoger beroep te gaan bij het gerechtshof. De uitspraak op beroep wordt beoordeeld en indien nodig wordt namens u hoger beroep aangetekend. 

Gespecialiseerd in:
  • Zorg & opvangcentra
  • Bijzondere objecten
WOZ-Consultants

Contact

WOZ-Consultants
Nieuwe Kade 16
6827 AB
Arnhem

T026-4721076
Einfo@wozconsultants.nl
Iwww.wozconsultants.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89