Triodos Bank

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. De Financial Times riep ons in 2009 uit tot Sustainable Bank of the Year. Onze missie is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen.

Waar we voor staan

Bankieren om een positieve verandering teweeg te brengen

Wij vinden dat iedereen gelijke rechten moet hebben en de vrijheid om persoonlijke ontwikkeling en economische belangen na te streven, en daarnaast zijn verantwoordelijkheid moet nemen voor de gevolgen van zijn handelen voor de maatschappij en het milieu.

Triodos Bank helpt individuen, organisaties en ondernemingen om deze soms moeilijke balans te vinden.

Mens, milieu en winst: onze drie-eenheid

Onze aanpak is gebaseerd op de fundamentele overtuiging dat economische bedrijvigheid een positief effect op onze samenleving, het milieu en cultuur kan en moet hebben. Bij alles wat we doen, staat de drie-eenheid mens, milieu en winst (people, planet, profit) centraal.

Dit noemen we duurzaam bankieren. En het verklaart ook waarom we uitsluitend geld lenen aan en investeren in organisaties die bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Onze waarden: een stevig fundament

Triodos is een bank die er alles aan doet om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Daarom hebben we vier kernwaarden die alles uitdragen wat belangrijk voor ons is, en die een stevig fundament vormen voor onze bedrijfsactiviteiten:

  • Duurzaamheid : We financieren alleen bedrijven die mens, milieu of cultuur centraal stellen.
  • Transparantie : Wij vinden dat mensen die geld aan ons toevertrouwen, moeten weten wat wij met hun geld doen. Daarom laten we hen dat zien op Mijn geld gaat goed.
  • Uitmuntendheid : Als bank willen wij dat de kwaliteit van onze producten en diensten tot de beste van de bankensector behoort.
  • Ondernemerschap : We zijn voortdurend aan het werk om vernieuwende manieren te ontwikkelen om duurzame ondernemers, bedrijven en initiatieven te financieren.
Gespecialiseerd in:
  • Schoolgebouwen
  • Zorg & opvangcentra
  • Seniorenhuisvesting
  • Bijzondere objecten
Triodos Bank

Contact

Triodos Bank
Utrechtseweg 44
3704 HD
Zeist

T030-693 6500
Einfo@triodos.nl
Iwww.triodos.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89