Sylryk

Als projectmanagementbureau helpen wij u graag bij het totale bouwproces. Van renovatie tot nieuwbouw en van ontwerp tot oplevering. Onze projectleiders staan voor u klaar tijdens het hele bouwproject.

Sylryk Projectmanagement B.V. is gespecialiseerd in het managen van bouwprocessen en -projecten. Ons bedrijf is in 2002 opgericht en bekend geworden door ontwikkeling van (kleinschalige) woonvoorzieningen voor ouderen en mensen met een verstandelijke dan wel lichamelijke beperking. Dit betreft vaak monumentale panden die als woonvoorziening een nieuwe bestemming krijgen. Sinds 2006 heeft Sylryk het totale ontwikkel- en bouwproces van de zogenaamde Thomashuizen en Herbergiers voor haar rekening genomen. Inmiddels heeft Sylryk meer dan 100 van dergelijke woonvoorzieningen gerealiseerd. Hierin is een bijzondere doelgroep weer gewoon gelukkig.

Door deze unieke projecten heeft Sylryk veel praktische ervaring opgedaan met het duurzaam herbestemmen van monumentaal vastgoed. Of het nu een school, kerk, zuivel- of gasfabriek is: Sylryk weet er een prachtige woonvoorziening van te maken.

Doordat steeds vaker in projecten behoefte was aan advies over duurzaamheid heeft Sylryk in 2008 haar activiteiten uitgebreid met de businessunit Energie- en Bouwmanagement.

Projectmatig werk kan met recht de grote kracht van Sylryk Projectmanagement worden genoemd!

Gespecialiseerd in:
  • Zorg & opvangcentra
Sylryk

Contact

Sylryk
Loolaan 59b
7314 AG
Apeldoorn

T055 576 68 98
Einfo@sylryk.nl
Iwww.sylryk.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89