Stichting Beaumont

Binnen de overheid is een toenemende behoefte aan professioneel vastgoed beheer. BeauMont speelt hierop in door zich op het vlak van maatschappelijk vastgoed te onderscheiden door een integrale aanpak. Kosten worden inzichtelijk maar vooral beheersbaar. Daarnaast neemt BeauMont opdrachtgevers werk uit handen en optimaliseert zij het vastgoedbeheer. Door middel van een Beheerovereenkomst en bijhorende SLA worden de taken en verantwoordelijkheden inzichtelijk gemaakt.

Het beheer en onderhoud betreffen alle bouwkundige aspecten van deze vastgoedobjecten. Zo stelt BeauMont in samenspraak met opdrachtgevers MJOP’s op. De exploitatie houdt in dat de beheerorganisatie verantwoordelijk is voor alle kosten en opbrengsten die hiermee gepaard gaan. BeauMont is bijvoorbeeld aanspreekbaar op een optimale bezetting van de sporthallen en gebruikt hiervoor een online reserveringstool.

Stichting BeauMont beheert momenteel vastgoed in Linschoten en Montfoort. Voorbeelden van vastgoed in beheer zijn sportcentrum De Vaart, sporthal Hofland maar ook monumentale gebouwen als het Kasteel, de Commanderije en het Oude Stadhuis. Ten slotte beheert BeauMont het stadkantoor van de gemeente Montfoort een aantal schoolgebouwen en diverse andere gebouwen.

Een van onze taken houdt in dat wij alle verhuur van de accommodaties voor onze rekening nemen. Hierin zit uiteraard een verschil: ruimtes in sporthallen worden per tijdseenheid verhuurd, terwijl andere accommodaties en panden voor langere perioden worden verhuurd.

De doelstelling van de stichting is:

 'Het beheer op een kwalitatief aanvaardbaar niveau brengen en de exploitatiekosten zoveel mogelijk beperken'.

Gespecialiseerd in:
  • Bijzondere objecten
  • Kastelen
  • Brandweerkazerne
  • Schoolgebouwen
  • Kinderopvang
  • Gemeentehuizen
  • Bibliotheek
Stichting Beaumont

Contact

Stichting Beaumont
Om Het Wedde 8
3417 HH
Montfoort

T0348 - 468 588
Einfo@stichtingbeaumont.nl
Iwww.stichtingbeaumont.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89