Rotteveel M4

In 1994 is Rotteveel M4 begonnen als projectmanagementbureau; in opdracht van investeerders projecten van initiatief tot feestelijke opening managen! Wij doen dit met een team van 12 slagvaardige, gemotiveerde en creatieve medewerkers. De ruime ervaring in de markt van zowel directie als medewerkers staat garant voor de beste oplossingen op vastgoedgebied. De deskundigheid van Rotteveel M4 biedt de mogelijkheid om gecompliceerde projecten te ontwikkelen.
Wij werken nog steeds voor diverse investeerders maar wij werken ook samen met andere ontwikkelaars en realiseren projecten voor eigen rekening en risico!

Inspiratie vanuit de wensen van de gebruikers
De wensen van de doelgroep, duurzaamheid en de marktomgeving zijn de inspiratiebronnen van Rotteveel M4. Met als uitgangspunt dat een gebouw méér is dan kubieke meters, is M4 toegevoegd aan de naam Rotteveel.
M4 staat voor de extra dimensie die het bedrijf toevoegt, door meer te halen uit de beschikbare ruimte dan een ander. Dit wordt ondersteund door aanpassing van onze activiteiten en nog meer de focus te leggen op 'bouwmanagement en vastgoedadvies'.

Rotteveel M4 steekt veel energie en intelligentie in het begin van een traject. De invloed op de kosten van een project is dan namelijk het grootst. Met een creatieve benadering wordt aan functionele oplossingen gewerkt, waardoor complexe situaties en projecten tot een succes worden gebracht. Onze kernwaarden zijn dan ook: kwaliteit, passie, creativiteit, vertrouwen, onafhankelijk, verbinden, respect, transparant en betrokken.

Gespecialiseerd in:
  • Schoolgebouwen
  • Zorg & opvangcentra
  • Bijzondere objecten
Rotteveel M4

Contact

Rotteveel M4
Robijnstraat 30
1812 RB
Alkmaar

T072 515 58 44
Einfo@rotteveelm4.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89