Rechtstaete

RechtStaete is een advocaten- en belastingadvieskantoor met als doel om hoogwaardige juridische en fiscale dienstverlening aan te bieden aan actoren op de commerciële vastgoedmarkt.

De advocaten en belastingadviseurs van RechtStaete richten zich op het vastgoedrecht in de ruimste zin des woords. Zij beschikken gezamenlijk over tientallen jaren ervaring met betrekking tot de juridische en fiscale advisering van vastgoedbeleggers en -ondernemers. Beleggingsinstellingen, projectontwikkelaars, overheden, vastgoedbeheerders, aannemers e.d. behoren tot de vaste clientèle.

Tevens vindt advisering plaats aan vermogende particulieren met betrekking tot hun nationale en internationale investeringen.

Sinds de oprichting, in 2001, is RechtStaete uitgegroeid tot een kantoor dat in de markt wordt herkend als zeer ervaren en deskundig in de juridische en fiscale vastgoedmaterie, doelgericht en als plezierige gesprekspartner.

RechtStaete heeft de ambitie om haar hoge niveau van dienstverlening te continueren, zonder haar laagdrempelig karakter te verliezen.

Gespecialiseerd in:
  • Schoolgebouwen
  • Zorg & opvangcentra
  • Seniorenhuisvesting
Rechtstaete

Contact

Rechtstaete
Emmaplein 5
1075 AW
Amsterdam

T+31(0)20 - 573 03 60
Einfo@rechtstaete.nl
Iwww.rechtstaete.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89