NIAG

Wij zijn een betrouwbare partner als het gaat om ontzorgen van opdrachtgevers bij het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat (ventilatie, verwarming etc.). Daarbij zijn wij specialist en deskundig in ons vak. Onze opdrachtgevers schakelen ons in voor deskundig advies. Met als doel een prettig woon-, werk- of leefklimaat te realiseren. Dat doen wij vanuit de volgende speerpunten:

Gedreven: Wij gaan tot het uiterste om u van het beste advies te voorzien.

Innovatief: Wij dragen innovatieve ideeën aan die aansluiten op de behoefte van de eindgebruiker.

Open: Ons advies is altijd transparant en meetbaar. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wat u kan verwachten.

Betrouwbaar: Wij dragen de verantwoordelijkheid van ons ontwerp. Onze offertes zijn consistent en daar wijken wij niet van af. Dat wat wij toezeggen maken wij ook waar. 

Creatief: Vanuit elke situatie zoeken wij naar creatieve oplossingen waarbij techniek zo min mogelijk nodig is en daarmee de kosten zo laag mogelijk blijven. Regelmatig horen wij “dat we daar niet eerder aan dachten.”


Visie

Iedereen verdient een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit klimaat moet aansluiten bij het gebouw en de gebruiker.

Missie

Wij realiseren onze visie vanuit een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en betrokken partijen. Uw wensen staan centraal. Het is belangrijk dat het binnenklimaat gezond is en dat het voldoet aan het comfortniveau dat u wenst. Wij houden rekening met het karakter van het gebouw en de visie van de architect. Het is onze uitdaging om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden die het gebouw biedt.  Uiteindelijk zal hierdoor de installatietechniek een onopvallend onderdeel van het gebouw zijn.

Gespecialiseerd in:
  • Kerkgebouwen
  • Schoolgebouwen
  • Zorg & opvangcentra
  • Bijzondere objecten
  • Gemeentehuizen
  • Buurtcentra
  • Musea
NIAG

Contact

NIAG
DE OUDE IJSSEL 9 C
8253 PV
DRONTEN

T0321 - 38 77 66
Einfo@niag.nl
Iwww.niag.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89