NEVEP

De NEVEP, Nederlandse Vereniging van Particuliere ondernemers in kleinschalig wonen met zorg, is opgericht in 1970.

NEVEP-ondernemers vervullen een maatschappelijke functie die steeds belangrijker wordt, doordat zij zorg op maat bieden aan een groeiende groep ouderen.

Zij doen dat in een kleinschalige omgeving, die in het teken staat van Aandacht, Bezieling en persoonlijk Contact voor zowel de cliënten als de medewerkers. Dat is het ABC
waarmee de NEVEP en haar leden zich onderscheiden van de grote zorgaanbieders.

Waarom maakt NEVEP zich sterk voor zorgondernemers?

Ouderen. Mensen met een progressieve ziekte. Waar gaan zij naartoe als ze niet meer zelfstandig kunnen wonen? Waar vinden zij een eigen plek waar zij thuis zijn en zich veilig voelen? Een eigen plek waar zij vraaggerichte zorg en persoonlijke aandacht krijgen van mensgerichte, gedreven professionals? Waar vrienden en familie zich ook op hun gemak voelen? Steeds vaker vinden mensen die plek bij particuliere zorgondernemers zoals u. Particuliere zorgondernemers die erin slagen om de zorg te organiseren rondom de klant. De zorg organiseren rondom de klant: dat zou de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn. U weet wel dat dat niet zo is. Want de grote, reguliere zorgorganisaties slagen er maar niet in.

De wijze waarop u en uw collega-zorgondernemers een taak van groot maatschappelijk belang aanpakken, is dus bijzonder. En deze aanpak heeft toekomst, mits u en uw collega’s twee uitdagingen oppakken. De eerste uitdaging is dat u en uw collega’s de backoffice nog slimmer en beter gaan organiseren. De tweede uitdaging is dat u en uw collega’s zich doen gelden als een belangrijke speler in de zorgmarkt. Daarom is er de NEVEP, de Nederlandse Vereniging van Particuliere ondernemers in kleinschalig wonen met zorg. Als brancheorganisatie bundelen wij de krachten, zodat particuliere zorgondernemers deze uitdagingen succesvol kunnen aangaan.

Gespecialiseerd in:
  • Seniorenhuisvesting
NEVEP

Contact

NEVEP
Nassaulaan 19
2514 JT
Den Haag

T030 - 781 00 07
Esecretariaat@nevep.nl
Iwww.nevep.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89