Monumentenwacht Noord-Holland

De Monumentenwacht Noord-Holland is een in 1977 opgerichte stichting. De organisatie maakt deel uit van het netwerk van provinciale Monumentenwachten.

De stichting heeft het doel:

“Verval van cultuurhistorische bouwwerken in Noord-Holland en elders te voorkomen door het nemen en bevorderen van preventieve maatregelen, zonder daarbij winst te beogen, en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.”

De inspectiewerkzaamheden van Monumentenwacht Noord-Holland worden gesubsidieerd door de provincie Noord-Holland. In de uurtarieven is rekening gehouden met deze subsidie. De staatssecretaris van Financiën heeft de werkzaamheden vrijgesteld van btw.

De Monumentenwacht Noord-Holland is een onafhankelijke en deskundige organisatie. Met onze diensten zetten wij ons in om het erfgoed van Nederland leefbaar en in stand te houden.

Door middel van onze inspecties ondersteunen wij eigenaren bij de aankoop, beheer of verkoop van een pand, monumentaal of niet.


Naast visuele bouwkundige inspecties voeren wij ook meetonderzoeken uit zoals een houtweerstandmeting of een vochtonderzoek.
Samen met onze zusteronderneming Bouwadvies Groot Holland staan wij u bij om u het maximale uit uw (monumentaal) pand te laten halen.

Gespecialiseerd in:
  • Kerkgebouwen
Monumentenwacht Noord-Holland

Contact

Monumentenwacht Noord-Holland
Veerdijk 32
1531 MS
Wormer

T075-647 45 88
Einfo@Monumentenwachtnoordholland.nl
Iwww.monumentenwachtnoordholland.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89