Jorissen Simonetti architecten

Jorissen Simonetti architecten streeft geen specifieke architectuur na.

Het belang is het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid, u heeft recht op eigenheid. Zij vinden het belangrijk dat aan elk gebouw de identiteit afleesbaar is. Met inachtneming van regelgeving en budget proberen zij recht te doen aan vaak uiterst veelzijdige programma's.


Veelzijdigheid is voor het bureau kenmerkend: de projecten zijn zeer uiteenlopend. Zij beschikken over een groot aantal disciplines en onze opdrachtgevers vragen multifunctionele gebouwen. Tijdens het ontwerpproces dienen, naast esthetische keuzes, een groot aantal andere keuzes gemaakt te worden. De meetlatten waar deze beslissingen langs gelegd worden, zijn zeer divers: (brand)veiligheid, comfort, functionaliteit, waardetoevoeging, bouwkosten, exploitatiekosten en ga zo maar door. Jorissen Simonetti architecten vormt graag het bindende element in dit complexe werkveld.
"Ons werk moet meer dan mooi zijn. Als bij de opening een ieder met trots kan zeggen 'kijk mijn gebouw': dat is mooi, schitterend zelfs."

Jorissen Simonetti architecten streeft in elk project naar korte communicatielijnen en een strakke organisatie. Dat wordt ook weerspiegeld in hun weinig hiƫrarchische organisatiestructuur: zij verwachten van eenieder zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en besluitvaardigheid.

Gespecialiseerd in:
  • Zorg & opvangcentra
Jorissen Simonetti architecten

Contact

Jorissen Simonetti architecten
Hogepad 83
7462 TB
Rijssen

T0548 518888
Einfo@jsagroep.nl
Iwww.jorissensimonettiarchitecten.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89