Iqta Groep

De Iqta groep is een collectief van zelfstandige, zeer ervaren specialisten, werkzaam in de gebieds- en vastgoedontwikkeling. Het collectief combineert de hoge mate van professionaliteit, vak expertise, en flexibiliteit met de kwaliteitszekerheid en continuiteit van een groot adviesbureau. Alle leden van de Iqta groep hebben hun sporen ruim verdiend in vaak complexe projecten.

Onze adviseurs willen bijdragen aan het succes van een vitale woon- en leef omgeving voor de toekomstige generaties. Altijd zijn wij op zoek naar een optimale balans tussen wensen en de praktische haalbaarheid.

De iqta groep werkt voor gemeenten, woningcorporaties, provincies, waterschappen, ontwikkelaars, adviesbureaus en andere partijen in de wereld van vastgoed en gebiedsontwikkeling. We zijn hoofdzakelijk actief in de noordoostelijke provincies.

Onze uitdaging

Het kan gek lopen. Een aantal jaren geleden lag de uitdaging in een gebrek aan ruimte. Nu is vooral krimp het hete hangijzer. Groeiambities hebben plaats gemaakt voor een hernieuwde focus op de bestaande omgeving. Hoe kunnen we die leefbaar houden? Hoe zorgen we dat de behoeften van bedrijven, inwoners en instellingen goed tot hun recht komen binnen de nieuwe werkelijkheid? Op naar een duurzame en betere woon- en leefomgeving.

De Iqta groep zit bomvol goede ideeën hierover. De Iqta groep is een bijzonder collectief van zelfstandige specialisten in de gebieds- en vastgoedontwikkeling. In het collectief zijn vele specialismen vertegenwoordigd, op een senior level. Maar onze kernwaarden gaan verder dan kennis en ervaring. Maatschappelijke betrokkenheid, oprechte gedrevenheid en daadkracht vormen een minstens zo belangrijk bindmiddel.

Waarmee kunnen we u richting een toekomstbestendige leefomgeving helpen? Voor meer informatie of gewoon nieuwsgierig, neem even contact met ons op.

- See more at: http://www.iqta.nl/#sthash.IbCSr9Ix.dpuf

Gespecialiseerd in:
  • Bijzondere objecten
Iqta Groep

Contact

Iqta Groep
Taurus 11
9405 RG
Assen

T(0) 592 46 07 75
Einfo@iqta.nl
Iwww.iqta.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89