HEVO

HEVO is als vastgoedspecialist actief op de gebieden huisvestingsadvies en project-management. Wij voorzien onze opdrachtgevers, met complexe huisvestings-vraagstukken in onderwijs, overheid, zorg en bedrijfsleven, van oplossingen die bijdragen aan een optimale leef- en werkomgeving. Daarbij streven we altijd naar gebouwen die duurzaam presteren en een klantrelatie die minstens zo duurzaam is. 

Strategisch vastgoed- & huisvestingsadvies
Wij bieden onze opdrachtgevers in elke fase van hun huisvesting- of ontwikkelproces de inzichten die nodig zijn. Op basis van betrouwbare onderzoeksinformatie, scherpe analyses, helder advies en gegarandeerde resultaten leggen we de basis voor professioneel vastgoedbeleid. Soms volstaat een quickscan, indien nodig stellen we een compleet strategisch huisvestingsplan op.  

Projectmanagement
Wij zijn meer dan alleen een strategisch adviseur of sparringpartner. We begeleiden onze opdrachtgevers actief bij de realisatie van hun huisvestingsdoelen. De opdrachtgever bepaalt zelf de wijze waarop wij het projectmanagement voeren; de samenwerkingsvorm die het beste bij de organisatie en vraagstelling past. Desgewenst verzorgen we integraal risicodragend projectmanagement, inclusief 100% garantie op budget, tijd en kwaliteit. 

Expertisecentrum
Soms kan een frisse blik van buitenaf heel verhelderend zijn. Op zo’n moment staat de afzonderlijke expertise van onze specialisten tot uw beschikking. Ongeacht of alleen even ruggespraak is gewenst van een expert die volledig buiten het project staat, óf dat er structureel de vinger aan de pols moet worden gehouden. Onze specialisten zijn beschikbaar voor een analyse, beoordeling of second opinion. 
Gespecialiseerd in:
  • Zorg & opvangcentra
  • Seniorenhuisvesting
  • Schoolgebouwen
  • Bijzondere objecten
HEVO

Contact

HEVO
Hugo de Grootlaan 11
5223 LB
's-Hertogenbosch

T(0)73 6 409 409
Einfo@hevo.nl
Iwww.hevo.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89