DMP Projectmanagement

DMP is een flexibele en ervaren organisatie op het gebied van bouwmanagement en facility management. De core business van DMP is om opdrachtgevers in staat te stellen hun core business te blijven doen. Ze hoeven zich niet druk te maken over zaken die niets met hun primaire bedrijfsvoering te maken hebben. DMP zorgt daarbij voor toegevoegde waarde: de kosten zijn aantoonbaar lager en de werkzaamheden zijn in goede handen bij een betrouwbare, ervaren partner.

Kenmerkend voor DMP is de no-nonsense mentaliteit. Geen log apparaat, maar direct contact met de verantwoordelijke projectleider.
De filosofie van DMP is helder: "Doe waar je goed in bent en besteed de rest uit." Een groot aantal tevreden opdrachtgevers - architecten, bedrijven, onderwijs, overheid, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorgsector - kan hier over meepraten.
DMP laat het graag in de praktijk zien.

De projectleiders, directievoerders, bouwkostendeskundigen, bestekschrijvers, bouwkundig opzichters en huisvestingsspecialisten van DMP zijn volstrekt onafhankelijk en zijn betrokken bij projecten in heel Nederland.

Gespecialiseerd in:
  • Schoolgebouwen
  • Zorg & opvangcentra
  • Buurtcentra
  • Gemeentehuizen
DMP Projectmanagement

Contact

DMP Projectmanagement
Jonckerweg 1
2201 DZ
Noordwijk

T071 364 91 79
Einfo@dmp.eu
Iwww.dmp.eu

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89