Cultuur Compagnie

Ontwikkelaars in kunst en erfgoed

Cultuurcompagnie Noord-Holland is een onafhankelijke stichting waar meer dan vijftig professionals zich inzetten voor kunst en erfgoed. Voortgekomen uit de twee organisaties Cultureel Erfgoed Noord-Holland en Kunst en Cultuur Noord-Holland richt deze compagnie zich met gevoel voor geschiedenis op de toekomst.  

Gebieden van deskundigheid

Onze adviseurs zijn deskundig op het gebied van archeologie, monumentenzorg, talentontwikkeling, presentatie, publieksprojecten, cultureeltoeristische informatie, recreatie en educatie. Cultuurcompagnie ontwikkelt en realiseert onder andere Karavaan, Uit-in-Noord-Holland, Westfriese Omringdijk, Stelling van Amsterdam, Herbestemming-NH, Cultuurcentrale en de UITwaaier.

Cultuurbeleid Noord-Holland

Cultuurcompagnie voert een deel van het cultuurbeleid van de Provincie Noord-Holland uit en ontvangt daarvoor subsidie. De activiteiten zijn jaarlijks vastgelegd in een activiteitenplan en sluiten aan bij de kerntaken van de Provincie. Daarnaast ontwikkelt Cultuurcompagnie activiteiten op eigen initiatief en in opdracht van derden.

Culturele ANBI-status

Cultuurcompagnie Noord-Holland zet zich als onafhankelijke stichting in voor de ontwikkeling van kunst en erfgoed om zo het leven van de inwoners en bezoekers van Noord-Holland te verrijken.
Wilt u dit doel ondersteunen ? Uw erfenis kan een bijdrage leveren aan het behoud van de culturele erfenis van Noord-Holland.

Gespecialiseerd in:
  • Kerkgebouwen
  • Schoolgebouwen
  • Zorg & opvangcentra
  • Bijzondere objecten
  • Gemeentehuizen
  • Buurtcentra
Cultuur Compagnie

Contact

Cultuur Compagnie
Bergerweg 1
1815 AC
Alkmaar

T(072) 850 28 00
Einfo@cultuurcompagnie.nl
Iwww.cultuurcompagnie.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89