Bureau Delfgou

Bureau Delfgou is een veelzijdig architectenbureau met een brede specialisatie in de restauratie van zowel rijks- als gemeentelijke monumenten. Wij verzorgen voor u een compleet pakket aan diensten voor onderhoud of nieuwbouw. Van ontwerp, subsidie- en belastingaanvragen, planvoorbereiding, projectmanagement, bouwkosten tot inspecties en meerjarenonderhoudsramingen. Door onze expertise en ervaring garanderen wij u efficiency en kwaliteit. Wij hebben een gedegen kennis van verschillende bouwstijlen. Ook beschikken we over de nodige kennis van de wet- en regelgeving voor subsidieaanvragen. Delfgou bestaat uit een creatief, enthousiast team dat met veel plezier bijdraagt aan het behoud van het monumentenbestand in ons land. Ons werkterrein omvat heel Nederland.

GEAR-Architect
Bureau Delfgou is gecertificeerd GEAR-Architect. GEAR staat voor Gezamenlijke Erkenningsregeling van Architecten werkzaam in de Restauratie. Erkenning als GEAR-architect vormt een waarborg voor de te leveren kwaliteit inde monumenteninstandhouding. Als gecertificeerde architect is Delfgou aangesloten bij de Vereniging van Architecten Werkzaam in de Restauratie (VAWR), een actieve branchevereniging die zich ten doel stelt om kwalitatief hoogwaardig behoud, herstel en restauratie van monumenten in ons land te bevorderen en te bewerkstelligen.
Het GEAR-certificaat wordt erkend en beheerd door de stichting ERM, Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg, de koepelorganisatie van het bedrijfsleven en de overheid voor het vakkundig restaureren van monumenten.

Gespecialiseerd in:
  • Zorg & opvangcentra
Bureau Delfgou

Contact

Bureau Delfgou
Dorpsstraat 208b
3925 KH
Scherpenzeel

T033-465 49 01
Einfo@delfgou.nl
Iwww.delfgou.nl

Maatschappelijk vastgoed

Voormalig Kerkgebouw Leger Des Heil

Voormalig Kerkgebouw Leger Des Heil

Apeldoorn: Voormalig Kerkgebouw Leger Des Heils.

 
Keersluis de Sas in Genemuiden

Keersluis de Sas in Genemuiden

Keersluis de Sas in Genemuiden

 

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89