BAAC Archeologie en Bouwhistorie

Met een team van 65 enthousiaste medewerkers voeren wij jaarlijks honderden onderzoeken uit variërend van bureauonderzoeken tot complete cultuurhistorische kaarten, van waarde stellende bouwhistorische of monumentale verkenningen tot aan inventarisaties van stadswijken, nog in gebruik zijnde kloostergebouwen of hele dorpen en steden.

Wij voeren bouwhistorisch onderzoek uit voor onder meer veel industriële-, agrarische- en religieuze complexen. Daarnaast is veel expertise opgebouwd met onderzoeken naar forten, kastelen, scholen, woonhuizen en bruggen. Heeft u een onderzoeksrapport of advies nodig ten behoeve van een herbestemming? Ook daar kunnen wij u prima bij assisteren. 

BAAC BV kan alle bestaande vormen van bouwhistorisch onderzoek uitvoeren, of het nu gaat om de eenvoudige waardebepaling van een pand voor de monumentenlijst, om toegepast onderzoek ter voorbereiding van een restauratie, of om de volledige wetenschappelijke documentatie van een historisch gebouw.

Door de verschillende achtergronden van de bouwhistorici en door samenwerking met historici en archeologen kunnen zich interessante, inhoudelijke discussies ontspinnen omdat een diversiteit van kennis, meningen en netwerken wordt ingebracht.

BAAC BV; uw partner bij al het bouwhistorisch- en archeologisch onderzoek in binnen- of buitenland.

BAAC BV is werkzaam in het hele land en in elke regio.

Gespecialiseerd in:
  • Kerkgebouwen
  • Musea
  • Kastelen
  • Bijzondere objecten
  • Watertorens
  • Stations
BAAC Archeologie en Bouwhistorie

Contact

BAAC Archeologie en Bouwhistorie
Graaf van Solmsweg 103
5222 BS
’s-Hertogenbosch

T073 61 36 219
Edenbosch@baac.nl
Iwww.baac.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89