Anneke Rost Ontwerp

Ruimtelijk ontwerp

Conceptbouwer: het transformeren van huidige gebruik naar het nieuwe gebruik in bestaande gebouwen.

Ik zoek hierin op een spelende wijze naar de nieuwe vormen en beleving. Dit is het ontwikkelen van het gebruiksconcept. Dit resulteert in een nieuwe denkrichting, een gezamenlijk doel. Praktisch is dit een gebouwanalyse en een plan.

Vanuit dit nieuwe gebruiksconcept,  kunnen alle gewenste gebouwaanpassingen inzichtelijk gemaakt worden. Alle verschillende aspecten gaan helemaal goed in elkaar passen.

Ontwerper: voor interieurtoepassing en totaalvisie

Ik werk naar een ruimtelijk idee en totaalconcept, waarbij ook de sfeer, de kleuren, de materialen, meubilering en verlichting samen opgaan in de uiteindelijke beleving .

Verbinder, van mens, het gebruik en ideeën
 
Het inspirerende samenspel wat er ontstaat met de betrokkenen, is een natuurlijk en leidende factor om te komen tot een nieuw, geïntegreerd én concreet uitvoerbaar plan.

Over mijn achtergrond:

Met heel verschillende kerkelijke gemeenschappen heb ik in opdracht gewerkt. Van het ontwerpen voor nieuwe inrichting, tot het werken aan een algehele transformatie en herbestemming van kerken die Rijksmonument zijn.

Voor alle technische uitwerking en begeleiding bij de uitvoering en nazorg werk ik samen met mijn partners binnen het Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum.

 

Meer weten over mijn werkwijze?
Bel mij gerust naar 06-291.07.289 of mail naar info@anneke-rost.nl
Alles over mijn werk kun je ook vinden op www.anneke-rost.nl

Gespecialiseerd in:
  • Kerkgebouwen
Anneke Rost Ontwerp

Contact

Anneke Rost Ontwerp
Van Slingelandtstraat 48
6828 VG
Arnhem

T06-29 10 72 89
Einfo@anneke-rost.nl
Iwww.anneke-rost.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89