Ad Hoc

Ad Hoc bestaat al sinds 1990. Begon het bedrijf nog met één kantoor in Den Haag, inmiddels is Ad Hoc uitgegroeid tot de grootste bestrijder van leegstandsrisico's in Nederland met tien vestigingen die een landelijke dekking bieden. In de afgelopen vijfentwintig jaar bood Ad Hoc al aan vele bewoners en ondernemers een passende oplossing.

Dat biedt onze opdrachtgevers, bewoners en ondernemers uiteraard vele schaalvoordelen, waaronder onze eigen Mobiele Technische Dienst die vakkundige ondersteuning biedt. Niettemin blijft ook regionale expertise een hoeksteen van onze filosofie: direct contact, snelle aanwezigheid en korte lijnen zijn in onze optiek van het hoogste belang in de wereld van de bestrijding van leegstandsrisico's.

Ad Hoc beseft als geen ander dat leegstandsbeheer in de eerste plaats mensenwerk is. Daarom hebben betrouwbare bewoners, integere ondernemers en gedreven toezichthouders bij ons altijd een streepje voor.

Wat in die vijfentwintig jaar niet veranderd is, is onze missie. Wij zagen de gedeelde belangen van, enerzijds, de vastgoedeigenaren die kampten met leegstand en de bijbehorende risico's en, anderzijds, veelal jonge woning- of werkruimte zoekenden voor wie op de reguliere markt vaak geen passende, betaalbare oplossing vindbaar was. Tussen die behoeften slaan wij nu al ruim twee decennia een brug. En daardoor zijn we uitgegroeid tot dé bestrijder van leegstandsrisico's in Nederland!

Gespecialiseerd in:
  • Schoolgebouwen
Ad Hoc

Contact

Ad Hoc
Groot Hertoginnelaan 41
2517 EC
Den Haag

T070 312 0331
Einfo@adhocbeheer.nl
Iwww.adhocbeheer.nl

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89