EXPERTMEETINGS

Recent is het Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum geopend aan de Buiksloterdijk 240 te Amsterdam.

Het Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum is het centrum voor kennisdeling en innovatie en tevens dé ontmoetingsplaats voor specialisten en eigenaren binnen het maatschappelijk vastgoed. Zoekaanvragen kunnen hier eenvoudig gedeeld worden. Eens per twee maanden worden er expertsessies gehouden met specialisten op het gebied van maatschappelijk vastgoed.
Het doel is om alle vastgoedeigenaren / huurders, beleggers, investeerders van maatschappelijk vastgoed kennis te verschaffen op het gebied van fiscaliteit, vastgoedadvies, techniek, financiering, bouwkunde, herontwikkeling / transformatie, juridisch advies en brandveiligheid.

Op 12 mei vindt alweer de tweede sessie plaats. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Programma
12.15 – 13.00 Inloop met lunch
13.00 – 13.30 Lezing door Gapph Leegstandbeheer, casestudy leegstandbeheer in het Maatschappelijk Vastgoed
13.30 – 15.30 Expertsessies
15.30 – 16.30 Afronding met een hapje en een drankje


Experts op 12 mei a.s.
Wij hebben voor u 4 experts geselecteerd in de vakgebieden: fiscaliteit en juridisch advies, brandveiligheid, beheer van onroerend goed en techniek. Tijdens de bijeenkomst kunt u een één op één uw vragen stellen aan de experts. Er vinden 6 rondes van 20 minuten plaats.
Bij aanmelding kunt u aangeven welke experts u graag wenst te spreken.

Uiterlijk 10 mei laten wij u weten welke experts u op welk tijdstip kunt spreken.


1.Fiscaliteit & Juridisch: Rechtstaete - Freek van Altena
Freek van Altena is senior vastgoedadvocaat en gespecialiseerd in civiel vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningsrecht, met ruime ervaring in het juridisch begeleiden van vastgoedtransacties en gebieds-/ vastgoedontwikkelingen. Daarnaast adviseert en procedeert Freek regelmatig over uiteenlopende vastgoedrechtelijke onderwerpen.


2.Brandveiligheid: Falck Prevention - Harry van de Vranden & Petra van Oosterhout
Falck Prevention biedt consultancydiensten aan op het gebied van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische veiligheid binnen verschillende vastgoed/organisaties, bedrijven en instellingen. Falck Prevention levert veiligheidsplannen en zorgt voor gedegen onderzoek naar brandveiligheid voor zowel de private als de publieke sector. Is uw vastgoed voldoende Brandveilig? Wettelijke brandveiligheidsvereisten, Slim acteren bij (ver)bouw, eigendomsoverdracht of functiewijziging. De experts van Falck Prevention adviseren u graag over de mogelijkheden.


3.Vastgoedbeheer: Prognotice - Remco Iburg
Beheer en onderhoud slim inplannen voorkomt onvoorziene kosten en ander ongemak. Met de software van Prognotice bent u in controle over uw vastgoed. Welk onderhoud moet nu worden uitgevoerd en wat kan wachten? Met gebruik van dit systeem bent u altijd in de regierol. Remco Iburg van Prognotice adviseert u graag over de mogelijkheden en zal u voorzien van goede tips en adviezen.


4.Techniek: Koers Bouw & Installaties - Pieter Bozuwa
Koers Groep, gespecialiseerd in vastgoedonderhoud en schadeherstel. Koers is onder andere actief voor beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Met ruim 120 specialisten en meerdere vestigingen in de regio's Rotterdam, Leiden, Utrecht en Amsterdam, kan Koers een toonaangevende speler in de Nederlandse vastgoedsector worden genoemd

5. Financiering van het onderhoud van Maatschappelijk Onroerend Goed door Univeste (onderdeel van Credit Agricole) in abonementsvorm-Niels Welmer.
Niels is bedrijfsleider onderhoud bij het bouwbedrijf Van der Leij.

 

Locatie
Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum, Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam. Rondom het pand kunt u gratis parkeren aan de achterzijde van het pand aan de Buikslotermeerdijk.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst bedragen € 50,- exclusief BTW per persoon.

Aanmelden
Via dit formulier kunt u zich eenvoudig aanmelden

 

Wij kijken uit naar uw deelname aan deze meeting in het Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum!

 

Voor meer info:020-636 58 89 / info@maatschappelijkvastgoed.nl

 

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89