Frankrijk Kasteel Te koop / Te huur

Dit zeventiende en achttiende eeuws Chateau heeft een woonoppervlak van ca. 750 m2. De grote sfeervol ingerichte woonvertrekken geven bewoners en gasten een warm gevoel van luxe en comfort in een nostalgische ambiance van vroegere tijden. In de romantische, fraai gerestaureerde ruimtes op de begane grond is het een weldaad om bij de grote openhaard te verblijven.

Er zijn 12 slaapkamers ter beschikking. Dit Chateau wordt op dit moment als woonresidentie gebruikt, maar er zijn meerdere gebruiksmogelijkheden! 

Nog veel gedeelten zijn onbenut. Zoals bijvoorbeeld de woning naast en boven de poort. Zo kunnen er nog aparte woningen of gites gecreëerd worden. Het betreft een goed onderhouden terrein met o.a. imposante entree, grote karper vijver (ca. 9 x 80 meter en 1,5 meter diep (wellicht om te bouwen tot zwembad?), stalgebouwen en conciërgewoning. Er zit in de muur een oranjerie en een oude gevangenis.

De inboedel wordt ter overname aangeboden voor € 80.000,- en bestaat o.a. uit: vleugel, nieuwe matrassen, antieke kroonluchters, antieke meubels, antieke accessoires, banken, gordijnen, servies, vloerkleden, schilderijen, grasmaaier, tractor, enz.

In het dorp is een café, bakker, postkantoor, apotheek, ambulancepost, gendarmerie, tabac, loodgieter, elektricien en de conciërge. Het is maar 5 km. van een station dat een treinverbinding heeft van bv 6 uur naar Amsterdam. Het is op 5 uur rijden gelegen van Utrecht.

De vraagprijs bedraagt € 895.000 k.k. voor het kasteel. Voor het stukje grond naast het kasteel, van de straatweg tot aan de rivier bedraagt de vraagprijs € 49.000 k.k.

U kunt het Chateau ook huren voor een periode van minimaal 1 maand en maximaal 12 maanden. Huurprijs: € 4.500,- per maand exclusief Gas Water en Elektra.

 

Voor meer info: info@maatschappelijkvastgoedkenniscentrum.nl / 020 636 58 89

Terug naar overzicht

Maatschappelijkvastgoed B.V.
Buiksloterdijk 240, 1025 WE
Amsterdam

T: 020 636 58 89